Leerlingenraad op bezoek bij EromesMarko in Wijchen

donderdag 4 april 2019

Leerlingenraad op bezoek bij EromesMarko in Wijchen

Wij van de leerlingenraad zijn met juf Iris naar Wijchen geweest naar een fabriek waar schoolmeubels worden gemaakt. Wij gingen daar naar toe om te kijken hoe de leeshoek kan worden ingericht in onze hal. Omdat er ook zelfstandig wordt gewerkt en de tussenschoolse opvang daar wordt gedaan en ook nog de hal gebruikt wordt voor uitvoeringen was het best wel ingewikkeld om een goed plan daar voor te maken.
De vertegenwoordiger van deze fabriek heet Jeroen van de Weerd. Hij had verschillende plannetjes gemaakt en heeft ons dat laten zien.
We kozen voor plattegrond 1 maar plattegrond 2 vonden wij ook mooi. De juffen gaan de plannen ook bekijken.
We hebben een rondleiding gekregen van Jeroen. We hebben gezien hoe ze stoelen maken en tafels en stoelpoten. We vonden het leuk en het leukste was de de fabriek zelf. Dit vonden wij erg interessant. We hebben in de tussentijd toen we in de auto zaten spelletjes gedaan.