Nationaal Schoolontbijt 2017

zaterdag 11 november 2017

Afgelopen donderdag 9 november hadden we het jaarlijkse schoolontbijt. De kinderen waren verdeeld in 6 groepen en zo zaten de kinderen in verschillende lokalen. Leerlingen van groep 1 t/m 8 zaten door elkaar en zo konden de oudere kinderen de jongere leerlingen helpen. Ontbijten geeft energie, is gezond, levert je voedingsstoffen, is lekker en gezellig!!

Het uitgebreide pakket is elk jaar een schoolvoorbeeld van een gezond ontbijt. Dit jaar met nog meer variatie in lekker brood, beleg, zuivel, groente, fruit en thee. Er valt dus veel te kiezen! Het ontbijtpakket voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het Voedingscentrum. Dat is de garantie voor een gezonde start van de dag. In november gaan ruim een half miljoen kinderen van dit ontbijtje genieten. Bakkers, supermarkten en verschillende partners maken dat samen mogelijk. We hebben ervan genoten!

Bekijk hier het fotoalbum.