Serious Request Rode Kruis

zaterdag 18 november 2017

Op woensdag 15 november heeft het Rode Kruis een viertal gastlessen gegeven op de Bundel. Volgende maand is het zover, de start van 3FM Serious Request. Van maandag 18 t/m zondag 24 december zitten de 3FM dj’s in het Glazen Huis non-stop muziek te draaien voor het goede doel. Maar voor het zover is, zijn de promotievrijwilligers van het Rode Kruis druk bezig om meer bekendheid en bewustwording te creëren over het gekozen doel van dit jaar: de stille ramp. “Breng ze weer samen” is het thema. Met geld wil het Rode Kruis ouders en kinderen herenigen die elkaar door een ramp of conflict zijn kwijtgeraakt. Wij als school gaan geld inzamelen en alle leerlingen gaan daarvoor sporten bij het fitnesscentrum Jetts 24/7 in de week van het Glazen Huis.