Voorleeswedstrijd 2021

vrijdag 15 oktober 2021

Afgelopen week zijn wij bezig geweest met het oefenen voor de voorleeswedstrijd. Iedereen las met veel plezier voor, waardoor het een lastige keuze was om de klassenwinnaars te kiezen. Bij juf Floor waren Meike uit groep 1 en Sven uit groep 2 de klassenwinnaars. Bij juf Ellis waren Bente uit groep 1 en Jochem uit groep 2 de klassenwinnaars. Bij juf Michelle had Lex gewonnen uit groep 3 en de winnaar van groep 4 was Hannah. Donderdagochtend was de finale op het grote podium voor groep 1 t/m 4. De jury had het moeilijk, maar verkoos Meike tot voorleeskampioen van de onderbouw, gefeliciteerd! Knap gedaan allemaal!

De andere groepen hebben ook voorrondes gehouden voor de voorleeswedstrijd van de bovenbouw! Bij meester Jan en juf Vera werd Philip de klassenwinnaar van groep 5. Ghaibar won de titel in groep 6. Bij meester Tom had Jonathan gewonnen uit groep 7 en Annelyn uit groep 8. Deze winnaars hebben donderdagmiddag gestreden voor de titel voorleeskampioen van de bovenbouw. Wat heeft iedereen goed voorgelezen. Na lang beraad heeft de jury besloten dat Jonathan deze titel heeft verdiend! Van harte gefeliciteerd!

IKC De Bundel doet elk jaar mee met de Apeldoornse Voorleeswedstijd. Onze winnaar uit groep 8 mag onze school daar vertegenwoordigen. Dit jaar is dat Annelyn! Wij wensen haar heel veel succes!