Tessa Rensink

dinsdag 7 juli 2020

Hallo,
Ik ben Tessa Rensink en ik ben 19 jaar oud. Tot mijn 10e ben ik opgegroeid in Twello. Nu woon ik samen met mijn ouders en mijn oudere zus in Wilp- Achterhoek. Van jongs af aan was het voor mij en mijn familie duidelijk dat mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Zo liep ik toen ik zelf nog een peuter was bijvoorbeeld de hele dag achter de leidsters van het kinderdagverblijf aan omdat ik hen wilde helpen bij de verzorging van de jongere kinderen. Toen ik iets ouder was ging ik tijdens de studiedagen van mijn eigen school altijd met mijn moeder mee naar school om haar te helpen. En zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen, waardoor mijn passie steeds meer gegroeid is.
Vorige maand heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond.
Ik kon niet wachten om eindelijk officieel aan het werk te gaan met kinderen. Daarom ben ik ook heel blij en enthousiast dat ik mag komen werken bij KDV Bloom als invalkracht en dat ik de BSO mag gaan draaien op vrijdag en straks op woensdag.
Mijn visie is:
Ieder kind is uniek! Daarom vind ik het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zich in hun eigen tempo en op hun eigen manier te mogen ontwikkelen en om de wereld te leren ontdekken door van en met elkaar te leren.
Naast het werken met kinderen doe ik graag leuke dingen met vrienden, vriendinnen en mijn familie. Ook vind ik het erg leuk om te dansen, te tekenen en om creatief bezig te zijn.
Ik zie jullie graag bij het KDV of de BSO!

Delen via